Om anonyme abonnementer

Dit abonnement betragtes som "anonymt", hvis du har købt et abonnement på den ubegrænsede version af Kaspersky VPN fra App Store, mens du ikke var logget ind på din My Kaspersky-konto, eller da du ikke havde en My Kaspersky-konto. Et anonymt abonnement er tilknyttet til din App Store-konto, men ikke til din My Kaspersky-konto.

Du kan tilknytte dit anonyme abonnement til din My Kaspersky-konto når som helst. Når du logger på My Kaspersky på enheden med Ubegrænset version af Kaspersky VPN, tilknyttes dit abonnement automatisk til din My Kaspersky-konto. Denne proces kan tage lidt tid, og aktive VPN-sessioner på dine enheder kan blive stoppet. Derefter kan du bruge My Kaspersky til at administrere dit abonnement. Alle enheder, der bruger dette abonnement, bliver automatisk tilsluttet til din My Kaspersky-konto. Du vil også kunne bruge din My Kaspersky-konto til at anvende dit abonnement på Kaspersky VPN på nye enheder (hvis enhedsgrænsen ikke er nået).

Når du gendanner et anonymt abonnement fra Kaspersky VPN, mens du er logget på din My Kaspersky-konto, tilknyttes dit abonnement også automatisk til din My Kaspersky-konto. Alle enheder, der bruger dette abonnement, bliver automatisk tilsluttet til det.

Bemærk: Når dit abonnement er tilknyttet til din My Kaspersky-konto, skal du bekræfte alle dine automatisk tilsluttede enheder på My Kaspersky.

Du kan frakoble abonnementet fra My Kaspersky ved at kontakte Kasperskys kundeservice.

Frakobl et anonymt abonnement fra din enhed